Ibland är det skönt att göra något enkelt och snabbt till middag. Färdiga tortellini är alltid bra att ha hemma.
Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla på med olivlolja tills tomaterna täckts. Förvara dem i kylskåpet. Oljan kan man sedan använda till allt möjligt som man vill sätta smak på.
4 person(er)
2 pkt tortellini med ricotta och spenat
Koka upp tortellinin enligt anvisningarna på paketet.
1 dl soltorkade tomater, hackade i mindre bitar
3 dl matlagningsgrädde
½ kub grönsaksbuljong
1 tsk fransk senap
1 tsk tomatpuré
Pastakrydda med örter
salt o peppar
200 gr fetaost
Hackad gräslök
Häll grädden i en kastrull, lägg i buljong, tomatpuré, senap, pastakrydda och salta o peppra. Låt koka ihop.
Lägg den varma tortillinin på ett fat, häll på såsen och fördela fetaosten över. Garnera med gräslök. Servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar