Bra är att det inte blir så stark olivsmak på röran, utan den passar de flesta.
Vår hund Emil är galen i röran, så han får alltid några kex.
Jag brukar rosta spiskummin i en torr stekpanna tills den hoppar och sedan mala den i morteln.
Parmesankex, helt beroendeframkallande! |
8-10 st. person(er)
2 burkar svarta bönor, 190 gr (Zeta)
1 burk urkärnade Kalamata Oliver, 290 gr (Zeta)
1 tsk rostad spiskummin
1 msk vitvinsvinäger
2 vitlöksklyftor
1 krm cayennepeppar
1 krm svartpeppar
1 dl olivolja
Skölj de svarta bönorna och mixa dem oliver, vitvinsvinäger, vitlök, cayennepeppar, svartpeppar och olivolja till en slät röra.
Servera gärna med Parmesankex, se länk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar