Blogg om några av livets höjdpunkter – mat och bakning! Låt dig frestas, laga och njut!
tisdag 17 januari 2012
Coleslaw med rosépeppar
Ett härligt recept på coleslaw. Passar perfekt till grillat och speciellt till grillade revbensspjäll.
Coleslaw:
1 st litet vitkålshuvud
1 st lök
1 äpple
1 st morot
1,5 dl grekisk yoghurt
1,5 dl majonäs
1 msk vitvinsvinäger
10 st rosépepparkorn
1 msk fransk senap
svartpeppar
salt
Strimla vitkålen och löken, riv äpplet och moroten på ett rivjärn.
Blanda ihop yogurt, majonäs, vitvinsvinäger och senap. Krossa rosépepparn i en mortel.
Tillsätt rosépeppar, svartpeppar och salt.
Blanda allt och smaka av.
Låt stå kallt i några timmar.
Jättegott till allt grillat, speciellt till grillade revbensspjäll.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar