tisdag 8 november 2011

Kassler med pepparrots-och äppleröra

Denna rätt med kassler är både lättgjord och god. Så gott!!!


För 4 pers.

8 skivor kassler
4 msk Santa Maria American BBQ sås eller annan grillsås
500 gr broccoli i buketter

Pensla kasslerskivorna med såsen.
Grilla eller stek dem i stekpannan.
Koka upp broccolin i lättsaltat vatten och koka ca 5 - 6 minuter. Känn med sticka att den är klar.
Servera med  pepparrotsröra, kokt broccoli och kokt potatis.

Pepparrots-och äppleröra
3 dl turkisk yoghurt
1 st rödlök, liten
1 st äpple
2  - 3 msk pepparrrot, riven
salt och svartpeppar

Skala och hacka rödlöken fint.
Skala och kärna ur äpplet och dela i små bitar.
Riv pepparroten.
Blanda ner allt i yoghurten och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund i kylen. Servera!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar