måndag 19 september 2011

Kassler med tandoori

Ibland känner man för lite kryddad mat. Denna gången fick det bli kassler med tandooritäcke till middag. Kul att det äntligen har kommit lite mer yoghurttyper till Sverige. Den ryska yoghurten är fyllig och god och passar utmärkt till denna rätten. Paprikan är egenodlad.
Tandoori är en kryddpasta som kan köpa i de flesta mataffärer.


Ugnstemperatur 200 grader

500 gr kassler
4 dl rysk eller annan yoghurt
2 - 4 msk tandooripasta, beroende på hur starkt man gillar
3 st paprikor, röda

Börja med strimla paprikorna och lägg dem i en ugnsfast form. Skiva kasslern och lägg dem över paprikan. Blanda yoghurten med tandooripastan och fördela den över kasslerskivorna.
Grädda i 200 grader ca 15 - 20 minuter. Servera med magno chutney och ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar