Ett mysig start på en middag eller som en liten kvällsrätt.
1 st burk tonfiskfilér ca 170g
4 msk majonnäs
1 msk japansk soja
3 - 4 msk Sriracha
1 st riven vitlöksklyfta
Svartpeppar
1 tsk lime, pressad
1/2 finhackad rödlök eller salladslök
1 msk finhackad koriander, går att utesluta
1 st finhackad chili
1 st romansallad
Lägg tonfisken i en sil, låt stå en stund. Pressa bort vattnet ur tonfisken genom att krama ur väskan. Blanda majonnäs , soja, Sriracha, vitlök, lite svartpeppar, lime, rödlök och koriander med tonfisken. Är den för fast tillsätt lite mer majonnäs.
Vid servering:
Fyll varje blad med fyllning, se bild. Garnera med färsk finhackad chili.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar