tisdag 4 september 2018

Tunnbrödssnittar med ost och löjrom


Dessa snittar med tunnbröd är lättgjorda och smakar underbart gott till lite mousserande vin.  Perfekta att börja festen med.


Ugnstemperatur 200 grader
ca 4 peson(er)

2 mjuka tunnbröd
100 g Philadelphiaost
200 g riven västerbottenost
25 g löjrom

Lägg tunnbröden på ett bakplåtspapper.
Bred ut philadelphiaosten jämt på tunnbröden.
Strö över den rivna västerbottenosten.
Skär med vass kniv tunnbrödet i 5 x 5 cm bitar, utan att ta isär det. (det gör det lättare att ta isär/dela det)
Grädda i ugnen i 200 grader ca 5-6 minuter tills fin färg.
Låt kallna lite och bryt isär det.
Garnera snittarna med klickar av löjrom och strö över lite dill eller persilja.
Servera som tilltugg till ett glas vin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar